Артемій Троїцький: Путін планував ввести війська в Україну ще 25 квітня, але передумав

Артемій Троїцький: Путін планував ввести війська в Україну ще 25 квітня, але передумав


Президент РФ дуже хоче вторгнутися в Україну, але побоюється міжнародних наслідків та економічного колапсу Росії, переконаний російський музичний критик і громадський активіст.

У коментарі відомий російський музичний критик і громадський активіст Артемій Троїцький розповів, що заважає Путіну почати пряме військове вторгнення в Україну, чому влада в Росії не зміниться, а також чому українцям не варто уподібнюватися "путіноїдам".

Путін абсолютно не контролюємий, це може призвести до ядерної війни.


- Пряме військове вторгнення російських військ в Україну, як і раніше, дуже ймовірне. Наскільки мені відомо, Путін віддав таку команду ще в ніч на 25 квітня. Буквально віддав наказ військам на висунення, але передумав. Чому? Не знаю. Що конкретно рухає президентом Росії сказати дуже важко.

В силу політичних амбіцій, Путіну дуже хочеться вторгнутися в Україну. Хочеться, та колеться, тому що для Росії це буде мати абсолютно катастрофічний результат навіть з прагматичної точки зору: економіці Росії прийде кінець, у країні настане повний колапс. Путін усвідомлює і міжнародні наслідки прямої військової інтервенції в Україну.

Думаю, зараз у Путіна борються два вектори: "хочеться" і "колеться". Який з них візьме вгору передбачити неможливо. Жахливо, що в ХХІ столітті велика і впливова країна залежить від примхи однієї людини. Але Путін дійсно абсолютно неконтрольований, буквально: що хоче, те й робить. Це може призвести до чого завгодно, аж до ядерної війни.

Що в даному випадку робити виразним росіянам? Боюся, якщо відверто висловлюся, мене завтра ж заарештують. У будь-якому випадку, треба терміново міняти владу. "Як це зробити?" - велике питання, але при сьогоднішній російській владі жити вже неможливо. На жаль, переважна більшість росіян зараз пасивні. Вони, у кращому випадку, особливо не переймаються; в гіршому, - підтримують політику Путіна. Так що розраховувати на зміну влади навіть шляхом чесних виборів не доводиться.

Європа, стара повія, думає про власну вигоду, а не про людську кров, що проллється, якщо в Україні почнеться війна.


Що робити українцям? Проводити президентські вибори 25 травня, консолідувати країну і, головне, зміцнювати інфраструктуру: силову, економічну і так далі. Наскільки ви зараз на це здатні - не знаю. Дії українських властей мене, якщо чесно, поки не надто переконують. Не виключаю, що офіційний Київ намагається з усіх сил, але результати поки досить сумнівні.

Україні вкрай важливо залучити в орбіту своєї підтримки всі країни. З Америкою в цьому сенсі особливих проблем немає: США ведуть себе активно і ефективно, підтримуючи територіальну цілісність України. Що стосується Європи, цієї старої повії... Вона в першу чергу думає про власну вигоду. Втім, навіть там почали усвідомлювати: якщо зараз заощадять пару мільярдів євро, то після втратять тисячі людських життів.

Загалом, Україні більше нічого не залишається, крім як розраховувати, що інший світ не залишить її одну на поталу Росії.

Простих українців я хочу попросити лише про одне: ні в якому разі не уподібнюватися путіноїдам, які всіх ненавидять. Не плутайте свою ненависть до Путіна з ненавистю до Росії в цілому. Росіяни - наївні і довірливі, пропаганда їх досить ґрунтовно прозомбувала. Але вони нормальні люди, просто виявилися заручниками страшної ситуації. Скоро вони це зрозуміють.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам Зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Добавить
Copyright © 2012-2017 при копіюванні матеріалів посилання на джерело обов'язкове