ПАТРІОТИЗМ, АБО ЩО СТАЛОСЯ З УКРАЇНЦЯМИ?

ПАТРІОТИЗМ, АБО ЩО СТАЛОСЯ З УКРАЇНЦЯМИ?


Це почуття не менш глибоке, ніж любов. І ще загадковіше. Саме воно змушує здавати гроші на АТО, а сльози --- котитися з очей, коли звучить "Ще не вмерла ..." Ми постараємось пролити трішки світла на те, що таке патріотизм.

Читать далее...

Звід моральних цінностей - кодекс вашого життя

Звід моральних цінностей - кодекс вашого життя


Звід моральних цінностей - набір правил або ж кодекс вашого життя? Ви хочете знайти простий орієнтир у житті? Використовуйте звід моральних цінностей як відправну точку.

Читать далее...

Я – громадянин

Я – громадянин


Будь громадянином, бо Батьківщина потрібна для твоєї безпеки, для твоїх задоволень, для твого благополуччя.

Читать далее...

Громадянин держави

Громадянин держави


Здається, про громадянина написано стільки ліричного, політичного і наукового, що і сказати нового начебто нічого. Ще в часи стародавніх Греції та Риму фіксувався статус громадянина. Про громадянина голосно було заявлено Великою французькою революцією. Після другої світової війни ООН, інші міжнародні та регіональні організації прийняли з цього питання ряд важливих документів. Але якщо уважно придивитися не тільки до міжнародно-правових і конституційних норм, але і до реального життя, причому в більшості країн, то легко можна виявити в статусі громадянина чимало гострих проблем, пов'язаних як з нормативним регулюванням даного статусу та організаційним забезпеченням його практичної реалізації, так і з поведінкою і діями людини в його рамках.

Читать далее...

Соціальний аспект людини

Людині в житті повинно пощастити три рази: від кого народитися, у кого вчитися та з ким одружитися, незважаючи на стать.

Можливо, і справді ми загалом, і кожен із нас зокрема, народжуємось саме в той час і в ту епоху, коли повинні, щоб здійснити свою місію. Нажаль, не кожному вдається усвідомити своє призначення. Такі люди найчастіше нарікають на своє життя, бо якщо той, хто звик все отримувати не докладаючи зусиль, стикається із ситуацією, коли отримувати більше немає від кого, а працювати не вміє або не хоче, то найпростіше, звичайно, у всьому звинувачувати «лиху долю». На противагу таким користолюбцям є особистості, які вміють відповідати за свої вчинки і визнавати свої помилки, а тому всі життєві події сприймають як взаємопов’язані і взаємозалежні.

Читать далее...

Що означає бути гідним громадянином своєї держави?

Пісня матері. Батьківщина і батьки – найрідніші для дитини люди. Це велике почуття Батьківщини, а з ним і патріотизму формується з раннього дитинства.
Життя нашої країни, морально-політична атмосфера нашого суспільства з юних років живлять людину життєстверджуючими ідеалами, виховують у неї почуття патріотизму, особистої відповідальності за все, що відбувається навколо, за славу й могутність своєї Батьківщини. Як важливо, щоб цією життєдайною силою було пройняте все, що оточує дитину, учня справи школи, гуртка де він займається, кінофільми, вистави, які він відвідує, атмосфера в сім’ї. Як висловився великий Макаренко… «не можна відокремити сімейні справи від громадських. Батьківська активність у суспільстві чи на роботі повинні відбиватись і в сім’ї, сім’я ваша має бачити ваше політично-громадянське обличчя і не відділяти його від обличчя батька або матері. Все, що відбувається в країні, через вашу душу й вашу думку повинне приходити до дітей». У спадщину дітям ми, батьки, залишаємо своє духовне багатство, свої погляди і переконання.

Читать далее...

Чому українці довіряють церкві?



Соціологічні дослідження, підтверджують сталість тенденції – Церква лишається лідером у рейтингах народної довіри.

Читать далее...

Чи обкладуть віртуальні активи реальними податками?



Чи введуть в Україні оподаткування операцій з криптовалютами?

Читать далее...

Які ризики для бізнесу несе офісний простір, - дослідження



У систему управління ризиками сьогодні входить навіть офісний простір

Читать далее...

Чим податкова система України відлякує зовнішніх і внутрішніх інвесторів



Одним із наріжних каменів реформи фінансового сектора сьогодні є гармонізація системи оподаткування. Неправильне оподаткування здатне зруйнувати будь-яку, навіть саму прогресивну реформу. У чому ж сьогодні полягає проблема в Україні?

Читать далее...
< сюда  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 14  туда >
Copyright © 2012-2017 при копіюванні матеріалів посилання на джерело обов'язкове